Leven door te luisteren naar wat God te zeggen heeft.

Voor deze Bijbelstudiegroep maakt het niet uit wie je bent. Iedereen kan en mag zichzelf zijn, als je vragen hebt over God of hoe je in het geloof staat. Zo proberen we, een ieder op zijn manier, te komen tot de kern: wat wil God dat ik doe. En nieuwe leden? Die zijn altijd welkom. We behandelen 'Bouwers in de eerste gemeenten'. Het boekje bevat Bijbelstudies over mensen rondom Paulus, geschreven door René van Loon.

In de eerste periode na het leven van Jezus op aarde gebeurde er ongelooflijk veel. Binnen enkele tientallen jaren ontstonden er christelijke gemeenten in het hele gebied rond de Middellandse Zee. De Heilige Geest schakelde daarvoor mensen in. Een van hen was Paulus. In de Bijbel heeft hij een centrale plaats gekregen. Rondom Paulus was er een hele kring van mannen en vrouwen die met hem meebouwden aan de eerste gemeenten.
In Bouwers in de eerste gemeenten brengt René van Loon deze bouwers in de eerste gemeenten heel dichtbij. Tien inspirerende Bijbelstudies die ons bemoedigen en laten zien hoe God met zijn Geest door mensen heen werkt.

Waar: Bij de leden thuis.
Wanneer: Eens per 3 weken op maandagavond vanaf 20:15 uur.

Contactpersoon:
Sjon Schellingerhout (tel. 06-23309685)

Dienstenrooster

Bekijk alle diensten

Contact

Bezoekadres
Grote of St. Bartholomeüskerk

Haven 84
2871 CR Schoonhoven
  0182 - 38 40 53
Contactpagina

 

Postadres
Hervormde gemeente Schoonhoven

Postbus 19
2870 AA Schoonhoven
© Hervormde Gemeente Schoonhoven
WEBSITE DOOR: Reprovinci