Onze geloofsgemeenschap haalt voor zeer diverse doelen geld op. Hiervoor zijn een aantal fondsen opgericht, om er voor te zorgen dat bepaalde doelen over voldoende middelen beschikken. Voor deze fondsen wordt een aantal keer per jaar gecollecteerd tijdens een dienst. Een collecte voor één van deze specifieke fondsen wordt altijd aangegeven.

Restauratie- en onderhoudsfonds

Het kerkgebouw van onze geloofsgemeenschap vraag onderhoud en restauratie. Het fonds is bestemd om de kosten hiervan te kunnen betalen. Het onderhoudsfonds is ook gericht op het onderhoud aan ons kerkelijk centrum 'de Ark'.

Verwarmingsfonds

In de winter staat de verwarming ons kerkgebouw te branden, om ervoor te zorgen dat het niet te koud is in het gebouw. Het verwarmingssysteem draaiende houden brengt uiteraard kosten met zich mee aan afschrijving en onderhoud. Daar is dit fonds voor bedoeld.

Orgelfonds

Het Van Vulpen-orgel heeft ook met regelmaat onderhoud nodig. Dit fonds is gericht op voldoende middelden voor het orgel.

Verjaardagfonds

Elk lid van onze geloofsgemeenschap ontvangt op zijn/haar verjaardag een gelukwens van de kerk. De kinderen krijgen een leuke kaart en voor de volwassen is bij de felicitatiekaart een zakje gevoegd, waarin een gift gedaan kan worden. Dit zakje mag tijdens een dienst op zondag in de collectezak gedaan worden. De opbrengst van dit fonds is bestemd voor de exploitatie van 'de Ark'.

Dienstenrooster

Bekijk alle diensten

Contact

Bezoekadres
Grote of St. Bartholomeüskerk

Haven 84
2871 CR Schoonhoven
  0182 - 38 40 53
Contactpagina

 

Postadres
Hervormde gemeente Schoonhoven

Postbus 19
2870 AA Schoonhoven
© Hervormde Gemeente Schoonhoven
WEBSITE DOOR: Reprovinci