Wij geloven in God. De boodschap van liefde en genade willen we niet alleen voor onszelf houden, maar delen met iedereen in onze stad en deze wereld.

Wereldwijd wonen mensen die in God geloven, maar er zijn ook veel mensen die God nog niet kennen en nog nooit gehoord hebben van Hem. Als geloofsgemeenschap vinden wij het belangrijk dat de boodschap uit de Bijbel niet alleen in Schoonhoven gebracht wordt, maar over de hele aarde klinkt.

Vanuit Schoonhoven zijn een aantal mensen uitgezonden naar andere landen. Ook steunen we een aantal andere mensen die in andere landen werken.

Een paar voorbeelden willen we noemen.

In India werkt Nataraj voor HARSHA Ministries. Hij traint plaatselijke pastors door met hen de Bijbel te bestuderen. Ook krijgen een aantal vrouwen naailes, zodat ze na hun opleiding in hun eigen onderhoud kunnen voorzien. Verder wordt een aantal afgelegen dorpen bezocht door een medisch team, dat basiszorg verleent. En in de zomervakantie worden er Vakantie Bijbel Weken georganiseerd, waar kinderen komen en verhalen horen uit de Bijbel.

Door de verkoop van sjaals en kaarten worden in Vietnam een aantal kinderen onderhouden. Zij kunnen nu naar school om later een betere toekomst te hebben. Ook een aantal voorgangers worden ondersteund.

Op Sumba, Indonesiƫ, staat het kindertehuis van Bill en Marion Sommer. Zij vangen arme slavenkinderen op en proberen hen een hoopvolle toekomst te bieden.

Dienstenrooster

Bekijk alle diensten

Contact

Bezoekadres
Grote of St. Bartholomeüskerk

Haven 84
2871 CR Schoonhoven
  0182 - 38 40 53
Contactpagina

 

Postadres
Hervormde gemeente Schoonhoven

Postbus 19
2870 AA Schoonhoven
© Hervormde Gemeente Schoonhoven
WEBSITE DOOR: Reprovinci