Ook zo druk met je werk, kinderen, sport en/of andere bezigheden? Je partner al een tijd niet gesproken over belangrijke zaken? Wil jij samen met je partner tijd nemen voor je relatie en deze (nog meer) versterken? Diner voor twee én een goed gesprek? Kom dan naar de Marriage Course!

Hoe ziet een avond eruit?

  • Diner voor twee
  • Inleiding over het onderwerp
  • Samen opdrachten doen en “sparren” met je partner.

De avond begint met een lekker diner voor twee. Daarna volgt er een plenaire introductie op het thema van de avond. De avond bestaat uit een dynamisch geheel, waarbij meestal de DVD, persoonlijke toespraken van cursus-leiders en interactie tussen jou en je partner worden afgewisseld.

Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt samen. Je krijgt heel wat uiteenlopende opdrachten. Dat kan een vraag aan elkaar zijn, of je moet bijvoorbeeld allebei een schema invullen. Vaak volgen er meerdere eyeopeners op een avond: “Oh, denk jij zo!?” Of je herinnert je weer: ‘Ah, natuurlijk, dat is een verschil!’

Voor wie?

De Marriage Course is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je pas getrouwd of meer dan dertig jaar getrouwd bent. Het kan ook zijn dat je voor een nieuwe uitdaging in je huwelijk staat, bijvoorbeeld de geboorte van een kind, een verandering in carrière, verdriet waarmee een van de twee geconfronteerd wordt, “lastige” pubers, enzovoort. Het is goed om daar samen mee aan de slag te gaan en deze cursus helpt je daarbij.

Wanneer?

De cursus vindt plaats op D.V. maandagavond 10, 17 en 24 september, 8 en 29 oktober, 12 en 26 november. De avonden duren van 18.30 uur tot 22.00 uur.

Locatie: Natuurmuseum “De Wielewaal”. Het cursusgeld bedraagt 160 euro (per echtpaar, voor nog geen €23,00 heb je een diner voor 2 en cursusmateriaal!) en er is een mogelijkheid om in drie termijnen te betalen.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u mailen naar marriagecourseschoonhoven@gmail.com of bellen met Anja de Pater, 0182 - 38 65 68 of Karen Kapteijn 0182 38 63 88.

Dienstenrooster

Bekijk alle diensten

Contact

Bezoekadres
Grote of St. Bartholomeüskerk

Haven 84
2871 CR Schoonhoven
  0182 - 38 40 53
Contactpagina

 

Postadres
Hervormde gemeente Schoonhoven

Postbus 19
2870 AA Schoonhoven
© Hervormde Gemeente Schoonhoven
WEBSITE DOOR: Reprovinci