Met de zalen van de Ark kunt u letterlijk en figuurlijk ‘alle kanten op’. De Ark biedt mogelijkheid bij uitstek om na een centrale ontmoeting in kleinere groepen uiteen te gaan.

Alle zalen zijn modern en stijlvol ingericht en voorzien van moderne multimedia apparatuur. Verschillende zalen hebben een vaste beamer. De ruimtes zijn bereikbaar voor minder validen. U bepaalt met welke stoelopstelling de zalen worden ingericht.

Catering

De catering van uw zakelijke bijeenkomst kan geheel verzorgd en uitgeserveerd worden. Onze producten worden zoveel mogelijk door lokale ondernemers geleverd. Zoet en hartig kunnen genuttigd worden in de centrale ontmoetingshal of in de zaal.

Van effectieve vergadering en zakelijke lunch tot meerdaags congres: we doen er graag alles aan om in de wens van u en uw gasten tegemoet te komen!

Voldoende gratis parkeergelegenheid

De Ark biedt een ruim, gratis parkeerterrein (ca. zeventig vakken) en ligt vlakbij het stadscentrum van Schoonhoven. Vanuit Utrecht, Rotterdam, Gouda en Gorinchem bent u met de auto binnen een half uur in zilverstad Schoonhoven. Een bushalte ligt op nog geen 100 meter afstand.

Nieuwsgierig? Wij nodigen u van harte uit om onze gast te zijn. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Alie Vroegindeweij via 0182 - 38 27 58 of info@de-ark.info

Dienstenrooster

Bekijk alle diensten

Contact

Bezoekadres
Grote of St. Bartholomeüskerk

Haven 84
2871 CR Schoonhoven
  0182 - 38 40 53
Contactpagina

 

Postadres
Hervormde gemeente Schoonhoven

Postbus 19
2870 AA Schoonhoven
© Hervormde Gemeente Schoonhoven
WEBSITE DOOR: Reprovinci